voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
10 min.
tussendoortje
Recepten Gember-muntlassie

Gember-muntlassie

ingrediënten

10 gram verse munt

500 milliliter magere yoghurt

100 milliliter gembersiroop

1 theelepel gemberpoeder (djahé)

theelepel kaneelpoeder

limoen

8 ijsbergsla


  • 1 Haal de blaadjes van de munttakjes en houd 4 mooie blaadjes apart. Pureer met de staafmixer de rest van de muntblaadjes met de yoghurt, gembersiroop, gemberpoeder, kaneelpoeder, limoensap en de ijsblokjes in een maatbeker.
  • 2 Verdeel het drankje over 4 grote glazen. Garneer met de blaadjes munt en bestrooi eventueel met een beetje extra kaneel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 100 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 18 gram
eiwit 5 gram