online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
10 min.
tussendoortje
Recepten Gember-muntlassie

Gember-muntlassie

ingrediënten

10 gram verse munt

500 milliliter magere yoghurt

100 milliliter gembersiroop

1 theelepel gemberpoeder (djahé)

theelepel kaneelpoeder

limoen

8 ijsbergsla


  • 1 Haal de blaadjes van de munttakjes en houd 4 mooie blaadjes apart. Pureer met de staafmixer de rest van de muntblaadjes met de yoghurt, gembersiroop, gemberpoeder, kaneelpoeder, limoensap en de ijsblokjes in een maatbeker.
  • 2 Verdeel het drankje over 4 grote glazen. Garneer met de blaadjes munt en bestrooi eventueel met een beetje extra kaneel.


voedingswaarde

energie 100 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 18 gram
eiwit 5 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier