voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
25 min.
lunch, tussendoortje
Recepten Geodriehoek-pizza's

Geodriehoek-pizza's

ingrediënten

4 plakjes bladerdeeg

1 blikje tomatenpuree

50 gram kaas

4 plakjes salami

1 eetlepel rozemarijn


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Snijd de plakken bladerdeeg diagonaal doormidden. Prik met een vork gaatjes in het deeg en leg de driehoekjes op de bakplaat.
  • 3 Besmeer de driehoekjes met wat tomatenpuree en verdeel er de geraspte kaas, salami en rozemarijn over.
  • 4 Bak de driehoekjes in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven.

bereidingstip

De geodriekhoekjes doen denken aan de pizza die op straat in Rome ‘al taglio’ (per snee) wordt verkocht. Romeinen zijn dol op dit tussendoortje en eten de pizza met hun handen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 125 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 4 gram