voor 10:00 besteld vandaag in huis

1 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
recepten Gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm

Gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm

ingredi├źnten

250 gram koolrapen

200 gram aardappels

20 gram boter

1 sjalot

1 theelepel tijm

eetlepel olie


  • 1 Kook de koolraap en de aardappelblokjes met wat zout gaar.
  • 2 Pureer de koolraap en aardappel met de boter.
  • 3 Fruit het sjalotje en de tijmblaadjes in de olie en voeg toe aan de puree. Breng op smaak met peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 360 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 5 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier