voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
10 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
Recepten Geroosterde amandelen met knoflook, tijm en zeezout

Geroosterde amandelen met knoflook, tijm en zeezout

ingrediënten

150 gram amandelen

1 eetlepel olijfolie

1 teentje knoflook

1 eetlepel tijm

zeezout


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng in een kom de amandelen met de olijfolie, knoflook en tijmblaadjes zodat de noten helemaal bedekt zijn.
  • 2 Bestrooi met zeezout en spreid de amandelen vervolgens gelijkmatig uit over de bakplaat.
  • 3 Bak in de oven in circa 10 minuten goudbruin en geurig. Laat even afkoelen en serveer warm.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram