voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
10 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
recepten Geroosterde amandelen met knoflook, tijm en zeezout

Geroosterde amandelen met knoflook, tijm en zeezout

ingrediënten

150 gram amandelen

1 eetlepel olijfolie

1 teentje knoflook

1 eetlepel tijm

zeezout


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng in een kom de amandelen met de olijfolie, knoflook en tijmblaadjes zodat de noten helemaal bedekt zijn.
  • 2 Bestrooi met zeezout en spreid de amandelen vervolgens gelijkmatig uit over de bakplaat.
  • 3 Bak in de oven in circa 10 minuten goudbruin en geurig. Laat even afkoelen en serveer warm.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram