voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
recepten Geroosterde entrecote met kruidensalade

Geroosterde entrecote met kruidensalade

ingredi├źnten

4 eetlepels balsamicoazijn

200 milliliter olijfolie

4 entrecotes

1 rode ui

50 gram rucola

1 bakje tuinkers

bosje platte peterselie

8 blaadjes munt


  • 1 Meng balsamicoazijn, zout, peper en olijfolie. Bestrijk het vlees met 4 eetlepels van deze vinaigrette en marineer 15 minuten.
  • 2 Giet de overblijvende dressing in een kom en schep de ui, rucola, tuinkers, peterselie en munt erdoor.
  • 3 Dep het vlees droog en rooster het in 2 minuten per kant rosé in een hete grillpan of onder een hete ovengrill.
  • 4 Snijd de entrecotes in brede repen en verdeel ze met de salade over de borden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 670 kcal
vet 60 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 30 gram