online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
Recepten Geroosterde-groenteschotel

Geroosterde-groenteschotel

ingrediënten

400 gram bospenen

1 courgette

1 aubergine

1 rode paprika

1 groene paprika

6 sjalotjes

3 teentjes knoflook

3 vleestomaten

1 bosje radijsjes

takje tijm

olijfolie

100 milliliter groentebouillon

1 bruin boerenbrood


benodigheden

braadslede

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwijder het loof van de bospeen. Leg alle groenten en kruiden in de braadslede en besprenkel royaal met olijfolie. Maal er (zee)zout en peper over en schep alles door elkaar.
  • 2 Rooster de groenten 30-35 minuten in het midden van de oven. Giet de bouillon na circa 20 minuten oventijd erbij en schep om.
  • 3 Besprenkel het brood met een beetje water en warm het de laatste 5 minuten mee. Serveer de geroosterde groenteschotel met plakken brood.

bereidingstip

Lekker met een ijskoud biertje erbij. . Vervang de bleekselderij in dit recept door aubergine.


voedingswaarde

energie 460 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 14 gram