voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
bijgerecht
Recepten Geroosterde paprika met ansjovis en kappertjes

Geroosterde paprika met ansjovis en kappertjes

ingredi├źnten

2 rode paprika's

2 groene paprika's

1 gele paprika

1 oranje paprika

50 milliliter olijfolie

1 teentje knoflook

4 ansjovisfilets

1 eetlepel kappertjes


  • 1 Verwarm de ovengrill. Rooster de paprika’s circa 15 minuten onder de grill en keer ze regelmatig om.
  • 2 Doe ze in een plastic zak en laat ze 5 minuten staan.
  • 3 Verwarm intussen de olijfolie met knoflook, ansjovis en kappertjes.
  • 4 Pel de paprika’s, halveer ze en snijd ze zonder zaadjes in brede repen.
  • 5 Leg ze in een schaal en giet de warme olie erover.
  • 6 Lekker bij vis of geroosterd vlees.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 155 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 2 gram