voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
25 min.
bijgerecht
Recepten Geroosterde spitskool met gekaramelliseerde ui

Geroosterde spitskool met gekaramelliseerde ui

ingredi├źnten

1 spitskool

6 eetlepels olijfolie

1 rode ui

2 eetlepels balsamicoazijn

1 eetlepel mosterd

1 eetlepel citroensap

1 bosje dille

rode peper


  • 1 Bestrijk de kwarten spitskool met 2 eetlepels olijfolie en rooster op de barbecue.
  • 2 Verhit intussen 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de uienringen goudbruin. Giet de azijn erbij en bak tot de azijn is ingekookt. Meng de ui met de mosterd, het citroensap en de rest van de olijfolie.
  • 3 Verdeel de dressing over de geroosterde kool en bestrooi met de dille en rode peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram