voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
15 min.
bijgerecht
Recepten Gesmoorde bleekselderij met tijm

Gesmoorde bleekselderij met tijm

ingrediënten

1 struik bleekselderij

2 eetlepels olijfolie

250 milliliter kippenbouillon

3 eetlepels boter

3 takjes tijm

100 gram zachte geitenkaas


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de bleekselderij in een grote ovenschaal. Schenk de olijfolie en kippenbouillon erover, verdeel de boter erover en bestrooi met de tijm.
  • 2 Bedek de schaal met aluminiumfolie en laat de bleekselderij in de oven circa 45 minuten smoren.
  • 3 Verwijder het folie, schep wat van het kookvocht erover en zet nog circa 15 minuten in de oven totdat de selderij licht gekaramelliseerd is. Verbrokkel de geitenkaas erover en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 175 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 5 gram