online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
45 min.
bijgerecht
Recepten Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's

Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's

ingredi├źnten

500 gram venkelknollen

100 gram gedroogde cranberry's

100 gram blanke rozijnen

100 gram pancetta

2 teentjes knoflook

1 eetlepel olijfolie

1 eetlepel arachideolie


  • 1 Kook de venkel met de gedroogde cranberry's (of blanke rozijnen) circa 10 minuten in water met zout.
  • 2 Bak de pancetta zachtjes uit in een hete koeken- of hapjespan.
  • 3 Voeg de fijngehakte teentjes knoflook en 1 eetlepel olijf- of arachideolie toe en bak 1 minuut mee.
  • 4 Giet de venkel en cranberry's af. Voeg toe aan de pancetta, stoof circa 2 minuten en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  • 5 Lekker bij varkensvlees, kip en vis.


voedingswaarde

energie 250 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 5 gram