voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
45 min.
bijgerecht
Recepten Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's

Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's

ingredi├źnten

500 gram venkelknollen

100 gram gedroogde cranberry's

100 gram blanke rozijnen

100 gram pancetta

2 teentjes knoflook

1 eetlepel olijfolie

1 eetlepel arachideolie


  • 1 Kook de venkel met de gedroogde cranberry's (of blanke rozijnen) circa 10 minuten in water met zout.
  • 2 Bak de pancetta zachtjes uit in een hete koeken- of hapjespan.
  • 3 Voeg de fijngehakte teentjes knoflook en 1 eetlepel olijf- of arachideolie toe en bak 1 minuut mee.
  • 4 Giet de venkel en cranberry's af. Voeg toe aan de pancetta, stoof circa 2 minuten en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  • 5 Lekker bij varkensvlees, kip en vis.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 250 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 5 gram