voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
Recepten Gevulde champignons

Gevulde champignons

ingredi├źnten

250 gram kastanjechampignons

1 eetlepel olijfolie

1 sjalot

100 gram kruidenroomkaas

paneermeel

Parmezaanse kaas


  • 1 Draai de stelen uit de hoeden van de champignons en hak de stelen fijn.
  • 2 Verhit de olijfolie en bak de gehakte champignonstelen met de sjalot. Laat iets afkoelen en meng door 100 gram kruidenroomkaas.
  • 3 Vul de champignonhoeden met het kaasmengsel. Strooi er wat paneermeel, eventueel vermengd met wat geraspte Parmezaanse kaas over en zet ze 2-3 minuten onder een hete ovengrill.

bereidingstip

Gebruik de grootste champignons die je kunt vinden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 155 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 4 gram