online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
40 min.
hoofdgerecht
Recepten Gevulde kipfilet met rodebonensalade

Gevulde kipfilet met rodebonensalade

ingrediënten

4 kipfilets

2 eetlepels grove mosterd

4 plakjes belegen kaas

4 plakjes gekookte ham

1 eetlepel olijfolie

2 vleestomaten

4 eetlepels tomatenketchup

1 ui

1 avocado

400 gram rode bonen

krop ijsbergsla


benodigdheden

8 cocktailprikkers

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kipfilets in de lengte door en bestrijk de snijzijde met mosterd.
  • 2 Leg op 4 gehalveerde kipfilets 1 plak kaas en 1 plak ham. Leg de andere kiphelften erop en steek vast met prikkers. Bestrooi met zout en peper.
  • 3 Leg de kipfilets naast elkaar in een ovenschaal of op een rooster met daaronder een braadslede. Bestrijk ze met olijfolie en bak in 20-25 minuten gaar en goudbruin in het midden van de oven.
  • 4 Bereid intussen de bonensalade. Snijd de tomaten kruislings in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze en snijd ze in blokjes.
  • 5 Schep de tomatenblokjes met de ketchup, ui en avocado door de bonen. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de bonensalade over de ijsbergsla.


voedingswaarde

energie 475 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 48 gram