voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
10 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Gevulde perziken met bitterkoekjes

Gevulde perziken met bitterkoekjes

ingrediënten

8 halve perziken

100 gram bitterkoekjes

100 gram Italiaanse amandelkoekjes

20 gram geschaafde amandelen

1 ei

1 eetlepel bruine suiker

1 eetlepel boter

1 sinaasappel


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de perziken in een kleine schaal met de holtes naar boven.
  • 2 Meng de koekkruimels met de amandelen, het ei en de suiker en vul de perziken hiermee. Leg een stukje boter op elke perzik en giet het sinaasappelsap erlangs.
  • 3 Bak de perziken in circa 15 minuten gaar en goudbruin in de oven. Serveer warm met een bolletje vanille-ijs. Stappen


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 250 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 5 gram