voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, klein gerecht/amuse
Recepten Gevulde sugarsnaps

Gevulde sugarsnaps

ingrediënten

8 sugarsnaps

4 eetlepels roomkaas met bieslook

citroen

6 sprieten bieslook


  • 1 Breng een laagje water met wat zout aan de kook. Duw de sugarsnaps open of snijd met een klein mesje de holle kant van de peul open. Verwijder voorzichtig de erwtjes.
  • 2 Blancheer de sugarsnaps 20 seconden in het kokende water en giet ze dan af. Spoel ze met koud water af en laat ze op keukenpapier uitlekken.
  • 3 Roer de roomkaas los met wat peper, citroenrasp en een paar druppels sap tot een luchtige en frisse room.
  • 4 Vul de sugarsnaps met een halve eetlepel roomkaas en doop ze in de gehakte bieslook.
  • 5 Serveer de sugarsnaps op een bordje of op amuselepels.

wijnadvies

Een lekkere amuse waarbij u gewoon uw aperitiefwijn kunt doorschenken. Of dat nu droge witte huiswijn, Jean Sablenay Sauvignon Blanc of Viña Maipo Chardonnay is.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 45 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 1 gram