online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
Recepten Gevulde zoete aardappel met ei

Gevulde zoete aardappel met ei

ingrediënten

4 grote zoete aardappels

60 gram zachte geitenkaas

4 kleine eieren

2 lente-/bosuitjes


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Verpak de zoete aardappels in een stuk aluminiumfolie en gaar ze in circa 45 minuten in de oven.
  • 3 Maak de bovenkant van het folie open, snijd de aardappels in de lengte in en hol ze met een lepel voorzichtig iets uit. Verkruimel de geitenkaas in de zoete aardappels en breek de eieren erboven. Bestrooi met de bosui en een snuf zout.
  • 4 Bak de aardappels nog circa 20 minuten in de oven tot het eiwit is gestold en lepel uit.


voedingswaarde

energie 215 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 11 gram