voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
Recepten Gillende keukenmeiden met chilidip

Gillende keukenmeiden met chilidip

ingrediënten

1 courgette

1 liter zonnebloemolie

4 eetlepels bloem

1 theelepel gedroogde oregano

2 eieren

4 eetlepels paneermeel

2 eetlepels chilisaus

4 eetlepels mascarpone


benodigdheden

keukenpapier

12 satéprikkers

  • 1 Verhit zonnebloemolie in een (frituur)pan tot 180ºC.
  • 2 Meng de bloem met de oregano.
  • 3 Haal de courgetterepen eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door paneermeel.
  • 4 Frituur de courgetterepen in kleine porties goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 5 Prik de courgetterepen in de lengte op satéprikkers.
  • 6 Serveer met een dip van chilisaus gemengd met mascarpone.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram