voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
recepten Gnocchi met doperwten, tuinbonen en salie

Gnocchi met doperwten, tuinbonen en salie

ingrediënten

1 keer basisrecept gnocchi

1 pak gnocchi

500 gram diepvriestuinbonen

250 gram diepvriesdoperwten

2 eetlepels olijfolie

1 rode ui

2 teentjes knoflook

1 eetlepel salie

1 theelepel gedroogde salie

200 milliliter kookroom

200 milliliter crème fraîche

1 kropje radicchio

1 stronkje witlof


  • 1 Kook de gnocchi kort voor het serveren.
  • 2 Kook de tuinbonen en doperwten 4-5 minuten en giet ze af.
  • 3 Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook.
  • 4 Voeg de helft van de salie toe.
  • 5 Schep de tuinbonen en doperwten met de kookroom, zout en peper erdoor en verwarm zonder te koken.
  • 6 Meng de warme gnocchi erdoor en serveer met de radicchio.
  • 7 Bestrooi het gerecht met de rest van de salie.

bereidingstip

Vervang de salie door tijm.. Zie elders op de site voor het basisrecept voor gnocchi.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 535 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 69 gram
eiwit 20 gram