voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
50 min.
hoofdgerecht
Recepten Gnocchi met stoofvlees en paddenstoelen

Gnocchi met stoofvlees en paddenstoelen

ingredi├źnten

1 kilogram runderriblap

1 eetlepel bloem

3 eetlepels olijfolie

1 eetlepel boter

2 rode uien

4 teentjes knoflook

1 takje rozemarijn

1 theelepel gedroogde rozemarijn

2 laurierblaadjes

500 milliliter volle rode wijn

400 milliliter runderbouillon

500 gram gemengde paddenstoelen

1 keer basisrecept gnocchi

1 pak gnocchi

bos peterselie


  • 1 Breng het vlees op smaak met peper. Schep het vlees om en laat het vocht een paar minuten inkoken op een lage stand.
  • 2 Breng een grote pan water met zout aan de kook. Verhit de rest van de olie en bak hierin de paddenstoelen op een hoge stand bruin.
  • 3 Kook de gnocchi zoals in het basisrecept. Schep uit de pan als ze boven komen drijven en voeg toe aan de paddenstoelen.
  • 4 Schep om met de peterselie en serveer direct op het stoofvlees.

bereidingstip

Zoek het basisrecept gnocchi elders op www.boodschappen.nl. Neem lamsstooflapjes in plaats van riblappen.

wijnadvies

Ultimo Passo Primitivo of een Pirovano Nero d’Avola.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 910 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 75 gram
eiwit 65 gram