voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
Recepten Goed gevulde kippenbouillon

Goed gevulde kippenbouillon

ingredi├źnten

1 pot kippenbouillon met vlees

1 kippenbouillontablet

2 stengels bleekselderij

300 gram ravioli gevuld met spinazie

300 gram ravioli gevuld met kaas

2 eetlepels bladpeterselie


  • 1 Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met het bouillontablet.
  • 2 Schaaf de bleekselderij met een dunschiller glad en snijd de stengels in reepjes. Hak het mooie groen van de bleekselderij fijn en bewaar tot later gebruik.
  • 3 Voeg de reepjes bleekselderij met de ravioli toe aan de kokende bouillon en laat nog 3 minuten zachtjes koken.
  • 4 Breng de soep op smaak met versgemalen peper en roer de peterselie en bleekselderijblad er op het laatste moment door. Serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 220 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 30 gram
eiwit 12 gram