voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
Recepten Groen trio

Groen trio

ingredi├źnten

600 gram gemengde groene groenten

250 milliliter kookroom

1 theelepel groentebouillonpoeder

1 theelepel citroenschil

2 eetlepels verse munt

1 snufje zout

peper


  • 1 Breng een grote pan water met een snuf zout aan de kook.
  • 2 Maak de groene groenten (zoals doperwten, sperziebonen, groene asperges) schoon en kook ze elk apart in een paar minuten beetgaar.
  • 3 Schep de gekookte groenten met een schuimspaan uit het water voordat je de volgende soort gaat koken.
  • 4 Breng de room met de bouillonpoeder aan de kook en laat circa 5 minuten zachtjes inkoken.
  • 5 Breng op smaak en schep de saus samen met de citroenrasp en munt door de groenten.
  • 6 Maal er nog wat verse peper over en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 185 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 5 gram