voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
6 personen
gemiddeld
45 min.
lunch, voorgerecht
Recepten Groentesoep

Groentesoep

ingredi├źnten

500 gram runderpoelet

4 vleesbouillontabletten

1 ui

1 prei

1 bosje verse bladselderij

1 winterwortel

300 gram rundergehakt

1 zakje gehaktkruiden

1 wortel

1 ui

1 prei

bloemkool

100 gram peultjes

100 gram sperziebonen

handje vermicelli


  • 1 Meng het gehakt met de gehaktkruiden en vorm er kleine balletjes van.
  • 2 Schep de wortel, ui, prei, bloemkool en peultjes door de bouillon en kook zachtjes circa 10 minuten.
  • 3 Voeg de gehaktballetjes en vermicelli toe en kook nog circa 5 minuten.
  • 4 Hak de rest van de bladselderij fijn. Snijd de runderpoelet eventueel iets kleiner en voeg met de selderij toe aan de soep.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 280 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 32 gram