voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Groentestrudel

Groentestrudel

ingrediënten

600 gram gemengde groenten

verse gemengde kruiden

belegen kaas

5 vellen filodeeg

boter


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Kook of roerbak de groenten naar keuze beetgaar. Laat de groenten afkoelen en meng met zout, peper, verse kruiden en/of geraspte kaas.
  • 3 Laat intussen het filodeeg ontdooien in de verpakking. Leg een vel deeg op het werkvlak en bestrijk met gesmolten boter. Leg hier een vel deeg op en herhaal dit tot het laatste vel.
  • 4 Verdeel de groenten over het midden van het deeg en vouw het deeg er losjes overheen. Bestrijk het deeg met boter en bak de strudel in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram