online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Groentewok met naanbrood

Groentewok met naanbrood

ingrediënten

50 gram amandelschaafsel

100 milliliter arachideolie

100 milliliter zonnebloemolie

800 gram oosterse wokgroenten

800 gram Hollandse wokgroenten

50 milliliter woksaus sweet & sour

2 naanbroden met knoflook en koriander

4 eetlepels citroensap

1 theelepel kerriepoeder

1 theelepel honing

300 gram spinazie


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  • 2 Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroenten 3-4 minuten. Schep de woksaus erdoor en verwarm nog circa 2 minuten.
  • 3 Bak het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.
  • 4 Meng de rest van de olie met het citroensap, de kerrie en honing tot een dressing. Schep deze dressing door de spinazie.
  • 5 Serveer de curry met het naanbrood en de spinaziesalade.
  • 6 Bestrooi de curry met de amandelen. Serveer met het naanbrood en de spinaziesalade.


voedingswaarde

energie 605 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 51 gram
eiwit 15 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier