voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Hangop met salted caramel

Hangop met salted caramel

ingredi├źnten

1 liter volle yoghurt

125 milliliter slagroom

eetlepel tijm

1 snufje cayennepeper

1 potje salted caramel


benodigdheden

schone theedoek

vershoudfolie

  • 1 Klop de slagroom stijf en roer de tijm en peper erdoor.
  • 2 Schep de uitgelekte yoghurt uit de doek en spatel de dikke yoghurt door de slagroom.
  • 3 Verwarm de karamel circa 3 minuten in de magnetron op 400 Watt.
  • 4 Verdeel de hangop over schaaltjes en schep de karamel erover.

bereidingstip

Bereid de hangop al een dag van tevoren.. Zet de hangop als deze klaar is kort in de diepvries en schep er met 2 vochtige lepels quenelles van op bordjes.. Bestrooi de hangop met geroosterd amandelschaafsel of gehakte pistachenoten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram