voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
Recepten Haricots verts met pestoboter en amandel

Haricots verts met pestoboter en amandel

ingredi├źnten

500 gram haricots verts

500 gram sperziebonen

500 gram peultjes

1 eetlepel pesto

50 gram boter

2 eetlepels geschaafde amandelen

2 eetlepels hazelnoten


  • 1 Kook de haricots verts (of sperziebonen of peultjes) in 5-7 minuten beetgaar.
  • 2 Meng de pesto, zout en versgemalen peper door de boter.
  • 3 Rooster de geschaafde amandelen (of gehakte hazelnoten) in een droge hete koekenpan.
  • 4 Giet de haricots verts af. Meng de pestoboter erdoor en serveer de boontjes bestrooid met de amandelen.
  • 5 Lekker bij varkensvlees, kalkoen of kip.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 170 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 3 gram