online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
Recepten Haricots verts met pestoboter en amandel

Haricots verts met pestoboter en amandel

ingredi├źnten

500 gram haricots verts

500 gram sperziebonen

500 gram peultjes

1 eetlepel pesto

50 gram boter

2 eetlepels geschaafde amandelen

2 eetlepels hazelnoten


  • 1 Kook de haricots verts (of sperziebonen of peultjes) in 5-7 minuten beetgaar.
  • 2 Meng de pesto, zout en versgemalen peper door de boter.
  • 3 Rooster de geschaafde amandelen (of gehakte hazelnoten) in een droge hete koekenpan.
  • 4 Giet de haricots verts af. Meng de pestoboter erdoor en serveer de boontjes bestrooid met de amandelen.
  • 5 Lekker bij varkensvlees, kalkoen of kip.


voedingswaarde

energie 170 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 3 gram