voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
2 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Havermoutpizza met gegrilde aubergine en ansjovis

Havermoutpizza met gegrilde aubergine en ansjovis

ingrediënten

250 gram havermout

2 eetlepels olijfolie

1 ei

2 eetlepels bloem

eetlepel bloem

1 aubergine

2 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook

1 eetlepel oregano

1 bol mozzarella

1 buffelmozzarella

1 blikje ansjovisfilet

15 gram zwarte olijven


benodigdheden

keukenpapier

bakpapier

  • 1 Verhit een grillpan. Dep de plakken aubergine droog en bestrijk aan beide kanten met olijfolie. Gril de aubergineplakken om en om bruin en gaar.
  • 2 Verwarm de oven voor op 220°C. Trek het bovenste vel bakpapier los van het deeg, leg het deeg met bakpapier en al op het ovenrooster en bestrijk met olijfolie.
  • 3 Verdeel de knoflook erover en leg de plakken aubergine erop. Bestrooi met de oregano en verdeel de mozzarella, ansjovis en olijven over de pizza. Bak de havermoutpizza in de oven in circa 25 minuten gaar.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 460 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 19 gram