online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
2 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
Recepten Hertenbiefstukje met bosui en gember

Hertenbiefstukje met bosui en gember

ingredi├źnten

2 hertenbiefstukken

2 hazenrugfilets

2 eetlepels arachideolie

1 lente-/bosui

kleine prei

1 eetlepel gembersnippers

1 scheutje rode wijn


  • 1 Snijd 2 hertenbiefstukken (of hazenrugfilets) in minibiefstukjes en bestrooi ze met zout en peper.
  • 2 Bak ze in een beetje arachideolie rondom bruin en schep ze uit het pannetje.
  • 3 Voeg aan het bakvet 1 lente-/bosuitje, in ringetjes gesneden (of neem fijngesneden prei), en 1 eetlepel iets kleiner gesneden gembersnippers toe en bak 2-3 minuten.
  • 4 Giet naar wens een klein scheutje rode wijn erbij. Serveer de jus bij de biefstukjes.


voedingswaarde

energie 255 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 26 gram