online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

2 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
Recepten Hertenbiefstukje met bosui en gember

Hertenbiefstukje met bosui en gember

ingredi├źnten

2 hertenbiefstukken

2 hazenrugfilets

2 eetlepels arachideolie

1 lente-/bosui

kleine prei

1 eetlepel gembersnippers

1 scheutje rode wijn


  • 1 Snijd 2 hertenbiefstukken (of hazenrugfilets) in minibiefstukjes en bestrooi ze met zout en peper.
  • 2 Bak ze in een beetje arachideolie rondom bruin en schep ze uit het pannetje.
  • 3 Voeg aan het bakvet 1 lente-/bosuitje, in ringetjes gesneden (of neem fijngesneden prei), en 1 eetlepel iets kleiner gesneden gembersnippers toe en bak 2-3 minuten.
  • 4 Giet naar wens een klein scheutje rode wijn erbij. Serveer de jus bij de biefstukjes.


voedingswaarde

energie 255 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 26 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier