voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan
2 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
recepten Hertenbiefstukje met bosui en gember

Hertenbiefstukje met bosui en gember

ingredi├źnten

2 hertenbiefstukken

2 hazenrugfilets

2 eetlepels arachideolie

1 lente-/bosui

kleine prei

1 eetlepel gembersnippers

1 scheutje rode wijn


  • 1 Snijd 2 hertenbiefstukken (of hazenrugfilets) in minibiefstukjes en bestrooi ze met zout en peper.
  • 2 Bak ze in een beetje arachideolie rondom bruin en schep ze uit het pannetje.
  • 3 Voeg aan het bakvet 1 lente-/bosuitje, in ringetjes gesneden (of neem fijngesneden prei), en 1 eetlepel iets kleiner gesneden gembersnippers toe en bak 2-3 minuten.
  • 4 Giet naar wens een klein scheutje rode wijn erbij. Serveer de jus bij de biefstukjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 255 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 26 gram