voor 10:00 besteld vandaag in huis

2 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, klein gerecht
recepten Hollandse mosselcanapé

Hollandse mosselcanapé

ingrediënten

1 lente-/bosui

1 eetlepel citroensap

1 avocado

200 gram gekookte mosselen

125 milliliter zure room

50 gram belegen kaas

75 gram gemengde sla

3 sneeën maisbroden


  • 1 Sprenkel het citroensap over de avocadoblokjes.
  • 2 Meng de mosselen met de avocado, bosui en wat versgemalen peper.
  • 3 Bestrijk de sneetjes brood met zure room en strooi de helft van de kaas erover.
  • 4 Leg de sla erop en verdeel daarover het mosselmengsel.
  • 5 Strooi de rest van de kaas erover, snijd het brood diagonaal en serveer.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 42 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 33 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier