voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Homemade vissticks met remoulade

Homemade vissticks met remoulade

ingrediënten

50 gram bloem

2 eieren

200 gram broodkruim

200 gram panko

2 pangasiusfilets

5 eetlepels zonnebloemolie

200 gram crème fraîche

5 kleine augurken

2 eetlepels kappertjes

1 citroen

3 eetlepels peterselie

2 eetlepels dille


benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Schep de bloem op een bord en meng met een snufje zout en peper. Zet een kom met de geklutste eieren en een kom met broodkruim klaar.
  • 2 Doop de visreepjes een voor een eerst in de bloem, dan in het ei en vervolgens in het broodkruim.
  • 3 Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de vissticks goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 4 Maak intussen de remoulade en meng de crème fraîche met de augurk, kappertjes, citroenrasp en -sap, peterselie en dille. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de vissticks warm met de saus.

bereidingstip

Vervang de crème fraîche in de remoulade door mayonaise.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier