voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Huisgemaakte roti met kip

Huisgemaakte roti met kip

ingredi├źnten

4 eetlepels zonnebloemolie

1 ui

2 teentjes knoflook

2 theelepels garam masala

2 theelepels kerriepoeder

4 kippenbouten

400 gram aardappels

500 milliliter kippenbouillon

500 gram sperziebonen

4 eieren

2 eetlepels zonnebloemolie

8 rotipannenkoeken

8 tortillawraps


  • 1 Verhit de olie in een stoofpan en fruit hierin de ui en knoflook.
  • 2 Voeg de masalakruiden toe en bak de kippenbouten rondom goudbruin.
  • 3 Voeg de aardappels en kippenbouillon toe, breng op smaak met zout en peper en laat 30 minuten sudderen.
  • 4 Voeg vervolgens de sperziebonen toe en kook deze 10 minuten mee.
  • 5 Pel de eieren.
  • 6 Verhit de olie en bak hierin de eieren op een hoge stand totdat er bruine belletjes ontstaan.
  • 7 Serveer de kip, aardappels, sperziebonen en eieren met de rotipannenkoekjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1185 kcal
vet 62 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 93 gram
eiwit 59 gram