online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Hutspot met komijn en snelle hachee

Hutspot met komijn en snelle hachee

ingredi├źnten

4 eetlepels olijfolie

900 gram krieltjes

500 gram wortelbolletjes

2 uien

1 theelepels komijnpoeder (djinten)

200 milliliter vleesbouillon

50 gram boter

500 gram rundvlees

1 eetlepels hacheekruiden

1 eetlepel maizena

2 eetlepels peterselie


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de krieltjes, worteltjes, de helft van de uien en de komijn 2-3 minuten.
  • 2 Giet de bouillon erbij en smoor in 12-14 minuten zachtjes gaar. Roer regelmatig door.
  • 3 Verhit voor de biefhachee de boter en bak hierin het vlees met de rest van de uien in circa 2 minuten goudbruin.
  • 4 Voeg de hacheekruiden, peper en 400 ml warm water toe. Stoof zachtjes 3-4 minuten.
  • 5 Bind met aangelengde maizena en breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Laat de aardappel- en wortelballetjes heel of stamp ze grof. Bestrooi met de peterselie en serveer de biefhachee in eenpersoons schaaltjes erbij.


voedingswaarde

energie 715 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 29 gram