voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Indiase groentecurry

Indiase groentecurry

ingredi├źnten

2 eetlepels arachideolie

1 ui

1 teentje knoflook

2 rode pepers

2 eetlepels currypasta

50 milliliter kruidenbouillon

1 groene paprika

1 rode paprika

1 bloemkool

250 gram broccoli

250 milliliter Griekse yoghurt

4 eieren

2 eetlepels platte peterselie

1 naanbrood


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de ui, knoflook en rode peper 2 minuten.
  • 2 Schep de currypasta erdoor en bak nog 2 minuten.
  • 3 Giet de bouillon erbij en voeg de paprika, bloemkool en broccoli toe. Stoof zachtjes 10 minuten.
  • 4 Roer de yoghurt erdoor en verwarm zonder te koken.
  • 5 Serveer het gerecht met de gehalveerde eieren erop en strooi er bladselderij of peterselie over.
  • 6 Serveer het naanbrood erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 490 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 46 gram
eiwit 22 gram