voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
recepten Indiase koolcurry

Indiase koolcurry

ingredi├źnten

3 eetlepels arachideolie

3 eetlepels wokolie

2 eetlepels Indiase currypasta

300 gram witte kool

300 gram spitskolen

1 winterwortel

1 knolselderij

400 milliliter kokosmelk

125 gram cashewnoten

2 lente-/bosuitjes

naanbrood


  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de ui. Roer de currypasta erdoor en bak deze circa 2 minuten mee.
  • 2 Voeg de kool, winterwortel en knolselderij toe en roerbak circa 5 minuten.
  • 3 Giet de kokosmelk erbij, breng aan de kook en stoof zachtjes circa 20 minuten met het deksel op de pan. Voeg zout naar smaak toe.
  • 4 Rooster de cashewnoten in een droge hete koekenpan. Bestrooi de curry voor het serveren met de noten en de bosui. Serveer met naanbrood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 760 kcal
vet 46 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 21 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier