voor 10:00 besteld vandaag in huis

eenvoudig
20 min.
bijgerecht
recepten Indiase marinade

Indiase marinade

ingredi├źnten

6 eetlepels yoghurt

1 verse gember

2 teentjes knoflook

1 theelepel kurkuma

1 theelepel kerriepoeder

3 gedroogde chilipepers

2 eetlepels citroensap

1 scheutje zonnebloemolie


  • 1 Meng de yoghurt met de gember, knoflook, kurkuma, chilipepers, citroensap en een scheutje zonnebloemolie.
  • 2 Leg er 1 kg kip(dij)filet, hamlappen of lamsvlees in en marineer minimaal 3 uur in de koelkast.

bereidingstip

Gebruik deze marinade eens bij het recept kippenstoof met pruimen en abrikozen, zie elders op boodschappen.nl


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier