voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
40 min.
hoofdgerecht
Recepten Indiase ‘tosti’

Indiase ‘tosti’

ingrediënten

100 milliliter Griekse yoghurt

1 teentje knoflook

1 citroen

1 theelepel tandoorikruiden

300 gram kipfilets

4 grote naanbroden

8 kleine naanbroden

200 milliliter crème fraîche

1 rode ui

2 eetlepels verse koriander

1 potje mangochutney


  • 1 Meng de yoghurt met de knoflook, citroensap en kruiden. Schep de kipreepjes erdoor en laat afgedekt in de koelkast circa 30 minuten marineren.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180ºC. Schep de kip in een ovenschaal en bak het vlees in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar.
  • 3 Bestrijk de helft van de naanbroden aan één kant met crème fraîche. Verdeel de uienringen en koriander erover. Leg de kip erop en dek af met de rest van het naanbrood.
  • 4 Verhit een grillpan en rooster de ‘tosti’ aan beide kanten.
  • 5 Halveer grote naantosti’s eventueel. Serveer de mangochutney erbij.

bereidingstip

Gebruik een contactgrill in plaats van een grillpan.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 780 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 101 gram
eiwit 31 gram