online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

10 personen
eenvoudig
15 min.
voorgerecht, bijgerecht
Recepten Insalate - Tonijn met geroosterde venkel

Insalate - Tonijn met geroosterde venkel

ingredi├źnten

2 venkelknollen

3 eetlepels olie

2 paprika's

2 blikjes tonijn

1 bosje platte peterselie

20 gram pijnboompitten

2 eetlepels balsamicoazijn


  • 1 Snijd 2 venkelknollen in plakken van circa 1/2 cm en schep om met wat olie.
  • 2 Leg ze op een ingevette bakplaat en rooster de venkel onder de ovengrill in een paar minuten licht- bruin.
  • 3 Neem uit de oven en laat afkoelen.
  • 4 Snijd 2 gegrilde paprika’s uit pot in repen en laat 2 blikjes tonijn op water uitlekken.
  • 5 Schep dit samen met een bosje grof gehakte platte peterselie en 20 gram geroosterde pijnboompitten door elkaar.
  • 6 Breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper.


voedingswaarde

energie 105 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 8 gram