voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
10 personen
eenvoudig
15 min.
voorgerecht, bijgerecht
Recepten Insalate - Tonijn met geroosterde venkel

Insalate - Tonijn met geroosterde venkel

ingredi├źnten

2 venkelknollen

3 eetlepels olie

2 paprika's

2 blikjes tonijn

1 bosje platte peterselie

20 gram pijnboompitten

2 eetlepels balsamicoazijn


  • 1 Snijd 2 venkelknollen in plakken van circa 1/2 cm en schep om met wat olie.
  • 2 Leg ze op een ingevette bakplaat en rooster de venkel onder de ovengrill in een paar minuten licht- bruin.
  • 3 Neem uit de oven en laat afkoelen.
  • 4 Snijd 2 gegrilde paprika’s uit pot in repen en laat 2 blikjes tonijn op water uitlekken.
  • 5 Schep dit samen met een bosje grof gehakte platte peterselie en 20 gram geroosterde pijnboompitten door elkaar.
  • 6 Breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 105 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 8 gram