online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

2 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Italiaanse spinaziestamppot

Italiaanse spinaziestamppot

ingredi├źnten

750 gram aardappels

3 eetlepels olijfolie

100 gram salami

1 rode ui

500 gram spinazie

2 eetlepels groene pesto

75 gram gorgonzola


  • 1 Kook de aardappels met zout gaar in circa 20 minuten.
  • 2 Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de salami en ui circa 2-3 minuten. Schep de spinazie erdoor en laat deze iets slinken.
  • 3 Giet de aardappels af en maak er een puree van met de rest van de olijfolie, zout, peper en pesto.
  • 4 Spatel het spinaziemengsel door de aardappelpuree. Serveer de stamppot met de gorgonzola erop.


voedingswaarde

energie 865 kcal
vet 52 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 32 gram