voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
6 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Italiaanse tonijnsalade met tomatendressing

Italiaanse tonijnsalade met tomatendressing

ingrediënten

100 gram farfalle

400 gram farfalle

1 eetlepel kappertjes

400 gram fusilli

40 gram cashewnoten

250 gram haricots verts

5 gesneden augurken

250 gram sperziebonen

2 sjalotjes

3 augurken

3 blikjes tonijn op olie

1 eetlepel kappertjes

4 romatomaten

6 eetlepels olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

1 eetlepel citroensap

1 eetlepel pesto

1 blikje tonijn

150 gram sperziebonen

1 sjalot (gesnipperd)


  • 1 Kook de pasta met zout beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.
  • 2 Kook de boontjes 5 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over.
  • 3 Meng alle ingrediënten voor de salade en maal er peper over.
  • 4 Pureer de ingrediënten voor de dressing en schep deze luchtig door de salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 490 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 25 gram