online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

6 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Italiaanse tonijnsalade met tomatendressing

Italiaanse tonijnsalade met tomatendressing

ingrediënten

100 gram farfalle

400 gram farfalle

1 eetlepel kappertjes

400 gram fusilli

40 gram cashewnoten

250 gram haricots verts

5 gesneden augurken

250 gram sperziebonen

2 sjalotjes

3 augurken

3 blikjes tonijn op olie

1 eetlepel kappertjes

4 romatomaten

6 eetlepels olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

1 eetlepel citroensap

1 eetlepel pesto

1 blikje tonijn

150 gram sperziebonen

1 sjalot (gesnipperd)


  • 1 Kook de pasta met zout beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.
  • 2 Kook de boontjes 5 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over.
  • 3 Meng alle ingrediënten voor de salade en maal er peper over.
  • 4 Pureer de ingrediënten voor de dressing en schep deze luchtig door de salade.


voedingswaarde

energie 490 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 25 gram