voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
2 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Japanse garnalencurry

Japanse garnalencurry

ingredi├źnten

1 bosje koriander

4 lente-/bosuitjes

4 teentjes knoflook

2 eetlepels sojasaus

2 eetlepels Thaise vissaus

2 limoenen

1 eetlepel arachideolie

1 eetlepel sesamolie

400 gram diepvrieswokgarnalen

300 gram groene asperges

1 struik paksoi

250 gram eiermie


  • 1 Houd wat koriander apart om te garneren. Pureer de bosui met de knoflook, rest van de koriander, soja- en vissaus tot een pasta.
  • 2 Rasp de schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snijd de andere limoen in partjes.
  • 3 Verhit de arachide- en sesamolie in een wok en roerbak hierin de kruidenpasta en garnalen 2 minuten. Schep uit de wok.
  • 4 Roerbak de asperges en paksoi 3-4 minuten in het bakvet. Bereid intussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 5 Schep de garnalen met de kruiden, limoenrasp en -sap door de groenten en verwarm. Serveer de curry met de mie en garneer met korianderblaadjes en partjes limoen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 825 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 105 gram
eiwit 56 gram