voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
20 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht
Recepten Kaasspiesjes met paprika en salie

Kaasspiesjes met paprika en salie

ingrediënten

4 eetlepels bloem

1 ei

5 eetlepels paneermeel

16 blokjes belegen boerenkaas

1 rode paprika

16 blaadjes verse salie

arachideolie

zonnebloemolie

paprikapoeder


benodigdheden

16 cocktailprikkers

keukenpapier

  • 1 Strooi de bloem op een bord. Klop het ei los in een diep bord en strooi paneermeel op een ander bord.
  • 2 Haal de blokjes kaas eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel.
  • 3 Rijg aan satéprikkers of spiesjes afwisselend een stukje rode paprika, een salieblaadje en een stukje kaas.
  • 4 Verhit de arachide- of zonnebloemolie in een koekenpan en bak de spiesjes in 5 minuten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 5 Bestrooi ze voor het serveren met wat paprikapoeder.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 75 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 3 gram