online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Kaastortellini met spinazie, amandel en ricotta

Kaastortellini met spinazie, amandel en ricotta

ingredi├źnten

500 gram tortellini gevuld met kaas

100 gram blanke amandelen

100 milliliter olijfolie

75 milliliter groentebouillon

1 citroen

200 gram spinazie

200 gram ricotta


  • 1 Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Pureer intussen de amandelen met de olie, bouillon en citroensap. Voeg de spinazie en de helft van de ricotta toe en pureer tot een groene saus. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Meng de citroenrasp door de rest van de ricotta. Giet de tortellini af, schep deze door de groene saus en verwarm 1-2 minuten. Schep voor het serveren wat citroenricotta op de pasta.

bereidingstip

Rooster, voor een sterkere smaak, de amandelen voor het pureren in een droge, hete koekenpan. . Besprenkel de pasta voor het serveren met een beetje notenolie.


voedingswaarde

energie 805 kcal
vet 51 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 24 gram