online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

ontdek het gemak van een SPAR account!

Maak boodschappenlijsjes, plaats eerdere bestellingen opnieuw of bestel voor iemand anders. 


bekijk de video

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Kabeljauw tandoori

Kabeljauw tandoori

ingrediënten

600 gram kabeljauwfilets

750 gram bospenen

1 eetlepel olie

300 gram couscous

2 lente-/bosuitjes

1 eetlepel koriander

200 milliliter Griekse yoghurt

3 teentjes knoflook

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

1 theelepel kaneelpoeder

2 theelepels paprikapoeder

1 theelepel kurkuma

1 theelepel kerriepoeder


  • 1 Meng de ingrediënten voor de marinade en bestrijk de kabeljauw ermee. Laat minimaal 30 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en zet circa 15 minuten in het midden van de oven. Bestrijk de bospeen met olie en gril ze.
  • 3 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng met de bosui. Zet de vis eventueel nog 2 minuten onder de ovengrill.
  • 4 Bestrooi de kabeljauw tandoori met de koriander en serveer met de bospeen en couscous.

bereidingstip

Kook de bospeen eventueel in plaats van deze te grillen.. Vervang de kabeljauw door tilapia of pangasius.


voedingswaarde

energie 525 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 72 gram
eiwit 40 gram