voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
Recepten Kabeljauwschotel met wokgroenten

Kabeljauwschotel met wokgroenten

ingrediënten

600 gram diepvrieskabeljauwfilets

4 eetlepels olijfolie

500 gram Hollandse wokgroenten

1 bakje cherry-/kerstomaatjes

100 milliliter droge witte wijn

450 gram krieltjes

3 takjes verse tijm

1 theelepel gedroogde tijm


benodigdheden

aluminiumfolie

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de vis droog.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de wokgroenten 5 minuten.
  • 3 Schep de cherry-/kerstomaatjes erdoor en roerbak nog 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep de groenten in een ovenschaal. Leg de vis, bestrooid met zout en peper, erop en giet de wijn erover. Leg de tijm op de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 15-20 minuten in het midden van de oven.
  • 5 Bak intussen de krieltjes in de rest van de olijfolie. Serveer de krieltjes bij de kabeljauwschotel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 26 gram
eiwit 31 gram