SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wil je meer weten of je voorkeuren aanpassen kies dan voor lees meer. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer
600 gram kalkoenfilets
6 eetlepels paneermeel
2 teentjes knoflook
1 theelepel kerriepoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel komijnpoeder (djinten)
6 eetlepels olijfolie
3 rode puntpaprika’s
450 gram krieltjes
2 eetlepels peterselie
1 citroen
vershoudfolie
bereiden
bereidingstip
Vervang kalkoenfilet door ongepaneerde varkensschnitzels.. In plaats van rode (punt)paprika is een paprikamix (rood, groen, geel) ook lekker.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 460 kcal |
vet | 18 gram |
verzadigd vet | 3 gram |
koolhydraten | 31 gram |
eiwit | 41 gram |
VM10773