voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
6 personen
eenvoudig
10 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Kaneelijs met banaan en karamel

Kaneelijs met banaan en karamel

ingredi├źnten

1 liter vanille-ijs

1 eetlepels kaneelpoeder

3 bananen

1 pot salted caramel

1 handje pecannoten


  • 1 Neem het ijs van tevoren uit de diepvries of zet 1 minuut in de magnetron op 400 Watt zodat het ijs iets zachter wordt.
  • 2 Meng de kaneelpoeder erdoor.
  • 3 Vul een schaal met een laag ijs en leg daarop de banaan en daarop weer een laag ijs.
  • 4 Verwarm de salted caramel 40 seconden in de magnetron op 400 Watt zodat de karamel wat soepeler wordt.
  • 5 Verdeel de karamel over het ijs.
  • 6 Bestrooi eventueel met de pecannoten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram