voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Karbonade met salie en mosterd

Karbonade met salie en mosterd

ingrediënten

4 haaskarbonades

3 eetlepels olijfolie

2 eetlepels grove mosterd

2 eetlepels verse salie


  • 1 Wrijf de karbonades in met een mengsel van olijfolie, mosterd, zout, peper en salie. Laat dit minimaal 15 minuten intrekken.
  • 2 Rooster het vlees 3-4 minuten per kant op een hete barbecue.

bereidingstip

Bestrijk de karbonades eens met 2 eetlepels honing gemengd met 2 theelepels gedroogde dragon, 1 eetlepel wittewijnazijn, 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel sinaasappelrasp.

wijnadvies

Al heeft een barbecue vaak vele gezichten, toch is er sprake van één ultiem bijpassende rode wijn: Shiraz. Dat wordt dus genieten met Monastier, Yellow Tail of biologische Eco Balance. Toch behoefte aan wat meer frissigheid? Dan is ook rosé een prima keuze. Om in shiraz-sferen te blijven: Sensas of de biologische Eco Balance.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 315 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 35 gram