online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

ontdek het gemak van een SPAR account!

Maak boodschappenlijsjes, plaats eerdere bestellingen opnieuw of bestel voor iemand anders. 


bekijk de video

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht
Recepten Kibbeling met tartaarsaus

Kibbeling met tartaarsaus

ingrediënten

250 gram bloem

200 milliliter bier

1 ei

600 gram kabeljauwfilets

zonnebloemolie

1 kleine ui

6 augurken

1 handje platte peterselie

1 handje verse dragon

1 eetlepel gedroogde dragon

1 eetlepel kappertjes

4 eetlepels mayonaise

4 eetlepels zure room

citroen


benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Meng de ingrediënten voor de tartaarsaus en breng op smaak met zout en peper. Meng 200 g bloemmet het bier en ei tot een glad beslag.
  • 2 Wentel de kabeljauw kort door de rest van de bloem en vervolgens door het bierbeslag. Verhit een pan met een laag zonnebloemolie tot 185°C en frituur hierin de vis goudbruin.
  • 3 Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer de kibbeling met de tartaarsaus.

wijnadvies

Kies bij dit recept voor de biologische Eco Balance Chardonnay uit Chili.


voedingswaarde

energie 745 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 52 gram
eiwit 38 gram