4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Kipcurry flatbread met aardappelpartjes uit de airfryer

Kipcurry flatbread met aardappelpartjes uit de airfryer

ingrediënten


20 min
4 personen
8 eetlepels mangochutney

dit product is niet beschikbaar

4 flatbreads
1 portie basisrecept kipcurry
500 gram aardappelpartjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels naturel dressing

dit product is niet beschikbaar

15 gram koriander

dit product is niet beschikbaar

6 snoepkomkommers
2 kropjes romainesla

benodigdheden

airfryer

  • 1 Maak eerst het basisrecept kipcurry, deze kan je
  • 2 Verwarm de airfryer voor op 200°C. Haal 8 blaadjes van de kropjes sla los en snijd de rest fijn. Snijd 2 komkommers in plakjes en de rest in blokjes. Snijd de koriander grof.
  • 3 Meng de gesneden sla, komkommerblokjes en ¾ van de koriander met de dressing in een kom. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Bak de aardappelpartjes in 9-11 min. in het mandje van de airfryer goudgeel.
  • 5 Trek intussen de kip met 2 vorken in stukjes en verwarm in de curry in een hapjespan op een matige stand. Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 6 Beleg de flatbreads met de slablaadjes en komkommerplakjes. Verdeel de kipcurry erover. Serveer met de aardappelpartjes, mangochutney en salade.

bereidingstip

Geen fan van koriander? Gebruik dan munt of platte peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 576 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 83 gram
eiwit 25 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st