-
1
Maak eerst het basisrecept kipcurry, deze kan je
-
2
Verwarm de airfryer voor op 200°C. Haal
8 blaadjes van de kropjes sla los en snijd de
rest fijn. Snijd 2 komkommers in plakjes en
de rest in blokjes. Snijd de koriander grof.
-
3
Meng de gesneden sla, komkommerblokjes
en ¾ van de koriander met de dressing in een
kom. Breng op smaak met zout en peper.
-
4
Bak de aardappelpartjes in 9-11 min. in het
mandje van de airfryer goudgeel.
-
5
Trek intussen de kip met 2 vorken in stukjes en
verwarm in de curry in een hapjespan op een
matige stand. Verwarm de flatbreads volgens
de aanwijzingen op de verpakking.
-
6
Beleg de flatbreads met de slablaadjes en
komkommerplakjes. Verdeel de kipcurry
erover. Serveer met de aardappelpartjes,
mangochutney en salade.
bereidingstip
Geen fan van koriander? Gebruik dan munt of platte peterselie.