voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht
Recepten Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis

Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis

ingredi├źnten

4 kiwi's

2 mango's

1 citroen

200 gram diepvriesbosvruchten

50 middelgrote dessertwijn

50 milliliter zoete witte wijn

2 eetlepels granaatappelpitjes


  • 1 Verdeel de kiwi en mango over de borden. Sprenkel er citroensap over.
  • 2 Pureer de bosvruchten en meng de wijn erdoor. Giet deze coulis vlak voor het serveren in een straaltje over de vruchten.
  • 3 Garneer eventueel met de granaatappelpitjes.

wijnadvies

Erg lekker met Castilo de las Almenas Moscatel of de bruisende Yellow Tail Moscato.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 160 kcal
vet 1 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 2 gram