voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch
Recepten Knapperig gebakken parmaham en tomatenpesto

Knapperig gebakken parmaham en tomatenpesto

ingrediënten

1 eetlepel olijfolie

8 plakken parmaham

4 eetlepels tomatenpesto

8 sneeën wit brood

8 blaadjes kropsla

1 rode ui


  • 1 Verhit de olijfolie en bak plakken parmaham knapperig in de olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Bestrijk alle boterhammen met tomatenpesto en beleg de helft met kropsla, dungesneden rode ui en de parmaham.
  • 3 Bedek met de andere boterhammen en snijd diagonaal door.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 310 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 13 gram